Κορίνθου

Post του Δημάρχου Κορινθίων κ.Βασίλη Νανόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την παραίτηση του κ.Βαγγέλη Παπαιωάννου από την αντιδημαρχία Πρασίνου και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης

Σχετικά με την παραίτηση του αντιδημάρχου Βαγγέλη Παπαιωάννου έχω να δηλώσω τα εξής. Ο τ. αντιδήμαρχος δεν ανήκε στην Συμμαχία Πολιτών, εξελέγη με αντίπαλη παράταξη .Παραιτήθηκε 3 εργάσιμες ημέρες πριν τη λήξη της θητείας του από την Έμμισθη αντιδημαρχία.
Η άρνησή μου να δεχθώ όρο αποκλεισμού άλλου αντιδημάρχου και άλλα μυθεύματα ήταν γνωστή μήνες πριν .
Με προσεχή απόφασή μου θα οριστεί ο νέος αντιδήμαρχος

Γενικότερα για τις πρόσφατες παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων που δεν ανήκαν στο συνδυασμό μου και είχαν θέσεις ευθύνης ταιριάζει η φράση , ήθελαν τη θέση και το μισθό τους – ήθελα την ψήφο τους για να λειτουργήσει ο δήμος με απλή αναλογική. Η συμφωνία έληξε.
Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου οι Κορίνθιοι έχουν να επιλέξουν να διοικήσει στην επόμενη 5ετια το δήμο ο σημερινός δήμαρχος με την ανανεωμένη ομάδα του για να ολοκληρώσει το έργο του , είτε να διαφεντεύει το δήμο η αυτοαποκαλούμενη ομάδα των πουράτων, σκαφάτων, παραγονταρέων.
Όρους και εκβιασμούς εγώ δεν δέχομαι .

Σχετικές αναρτήσεις

Απαγόρευση καύσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από τις 15 Απριλίου

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Φόρουμ Συνοχής της Ε.Ε. ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

admin2020

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-EXPO 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies