Μεσσηνίας

Συναρτήσεις με πολίτες του Δημάρχου Καλαμάτας και επικεφαλής της παράταξης “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας” κου Αθανάσιου Π. Βασιλόπουλου, παρουσία υποψηφίων του συνδυασμού.

Αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, με τους πολίτες του Δήμου Καλαμάτας να στέλνουν μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή για τον συνδυασμό της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θανάση Βασιλόπουλο.
Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» Θανάσης Βασιλόπουλος, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, είχε συναντήσεις με κατοίκους των Κοινοτήτων Βέργας, Μ. Μαντινειας, Σπερχογείας και Λαιίκων.
Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, ο κ. Βασιλόπουλος επισκέφτηκε επιχειρήσεις της πόλης και συνομίλησε με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της οικονομίας. Απόψε και ώρα 20:30, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος θα βρεθεί στη γειτονιά της Ράχης (Μπαρνασά).
Κατά τις επισκέψεις – συναντήσεις, γίνεται αναφορά στο ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», το οποίο περιλαμβάνει 133 νέα έργα και δράσεις, 5+1 εμβληματικά έργα για το Δήμο και 10+1 έργα και πρωτοβουλίες που αφορούν το σύνολο των Κοινοτήτων.

Σχετικές αναρτήσεις

2ης Ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας

admin2020

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας: Roadshow στην Πελοπόννησο

admin2020

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ – 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies