Μεσσηνίας

Συνελήφθη ένα άτομο με1.002- γραμμάρια ηρωίνης και -66,8- γραμμάρια κοκαΐνης

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -1.002- γραμμάρια ηρωίνης και -66,8- γραμμάρια κοκαΐνης

Συνελήφθη, χθες (25.2.2021) το απόγευμα, στο Νέο Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο- Σπάρτη, στο ύψος σταθμού διοδίων Μάναρη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (25.2.2021) το απόγευμα , ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι παραπάνω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα που επέβαινε ο ανωτέρω, όπου σε ειδική κρύπτη εντός του φίλτρου του αεραγωγού της καμπίνας του οχήματος, βρήκαν επιμελώς κρυμμένες και κατέσχεσαν, -2- ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -1.002- γραμμαρίων και -2- ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -66,8- γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, το χρηματικό ποσό των -365- ευρώ και κινητό τηλέφωνο, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

admin2020

LIVE: Λαμπρός Εορτασμός και Εθνική Συγκίνηση στην Ανδρούσα Μεσσηνίας για τον Άγιο Αθανάσιο τον Νέο

admin2020

Γιάννης Ανδριανός: Υπεγράφη η κοινή απόφαση για τους δικαιούχους των Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων (ΟΕΦ)

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies