Αρκαδίας

Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ αποχαιρετούν με θλίψη τη συντρόφισσα Δήμητρα

Η Επιτροπή Περιοχής Πελοποννήσου και η Τομεακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ αποχαιρετούν με θλίψη τη συντρόφισσα Δήμητρα Παναγιωτακοπούλου, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή αργά το βράδυ χθες 21/11/21.
Η συντρόφισσα ήταν μέλος της ΚΟΒ Τρίπολης. Εντάχθηκε στο Κόμμα στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Κράτησε αταλάντευτη στάση την περίοδο ’89 – ’91.Υπηρέτησε το κόμμα από διάφορες στελεχικές θέσεις, μέλος της ΤΕ Αρκαδίας, Γραμματέας της ΚΟΒ Τρίποληςκά.
Είχε δραστήρια συνδικαλιστική δράση στον κλάδο των εφοριακών υπαλλήλων.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο σύζυγό της σύντροφο Γόντικα Νίκο, την κόρη της συντρόφισσα Τατιάνα Γόντικα, και στους οικείους της.
Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη 23/11/2021 στην Τρίπολη, στις 12 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Ταξιαρχών.

Σχετικές αναρτήσεις

ΥΠΕΘΟΟ – ΥΠΑΑΤ – ΑΑΔΕ: myDiesel – Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την άμεση απαλλαγή ΕΦΚ και αναλογούντος ΦΠΑ στο αγροτικό πετρέλαιο.

admin2020

Νέα μηχανήματα έργου παρέλαβε η Περιφέρεια Πελοποννήσου – Ακολουθούν γκρέιντερ και υδροφόρες

admin2020

Πρόεδροι Κοινοτήτων: Ζητούν “δική τους ΚΕΔΕ”

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies