Μεσσηνίας

« Συνάντηση εργασίας με Διευθυντές ΔΑΟΚ»

Συνάντηση εργασίας, μέσω τηλεδιάσκεψης, πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα κ. Στάθη Αναστασόπουλου, με τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους των τμημάτων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται, κατ’ αρχήν, με τη λειτουργία των υπηρεσιών, ενώ επιπλέον, συζητήθηκαν διεξοδικά τα εγγειοβελτιωτικά έργα ανά Περιφερειακή Ενότητα, καθώς επίσης και τα τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται, κατά τη λειτουργία τους. Συζητήθηκαν επίσης θέματα ώριμων μελετητικά έργων, υπό σχεδιασμό ή υπό κατασκευή διαφόρων κατηγοριών αρδευτικά, εγγειοβελτιωτικά, φράγματα, λιμνοδεξαμενές, αναδασμοί κλπ.
Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε από τις υπηρεσίες να εντείνουν τις προσπάθειες αξιοποίησης όλων των δράσεων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) του Υπουργείου, με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών του γεωργικού τομέα και κατ΄επέκταση την βελτίωση του αγροτικού εισοδήματος. Επίσης ζήτησε σχετικό υπόμνημα από τις υπηρεσίες με έμφαση σε σημαντικά ζητήματα, προκειμένου να τεθεί υπόψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιου Λιβανού, σε προγραμματισμένη συνάντηση την προσεχή Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Η μεγάλη επιστροφή του Αλέξη Μαντζούνη στα μεσσηνιακά γήπεδα – Αναλαμβάνει τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων

admin2020

Δήμος Οιχαλίας Ευχαριστήρια Επιστολή.

admin2020

Παρουσίαση του DMMO Visit Peloponnese παρουσία της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στην Τρίπολη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies