ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠολιτική

Η κυβέρνηση να δώσει καθαρές εξηγήσεις για την παραποίηση εγγράφου της υπόθεσης «Novartis»

Συνέντευξη στο «kontra» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγγώνη έδωσε το βράδυ της Παρασκευής ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, μιλώντας για τα θέματα της επικαιρότητας.

Τόνισε ότι η κυβέρνηση οφείλει να μελετήσει σε βάθος και να δώσει πειστικές και καθαρές εξηγήσεις στον ελληνικό λαό αναφορικά με την αλλοίωση, παραποίηση δημόσιου εγγράφου της υπόθεσης «Novartis».

Αναφερόμενος στο θέμα της ακρίβειας, επισήμανε ότι οι λαϊκές οικογένειες υποφέρουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο και θύμισε την πρόταση νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ με μια δέσμη μέτρων ανακούφισης, με πρώτο την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα και στην Ενέργεια. Επείγει είπε και η αύξηση των μισθών, η κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, όπως επίσης η απόσυρση της χώρας από τις κυρώσεις στη Ρωσία που αποδεικνύονται κυρώσεις ενάντια στον ελληνικό λαό, άσε που εμπλέκουν τη χώρα σε μια σειρά επικίνδυνες καταστάσεις, είπε χαρακτηριστικά και τόνισε την ανάγκη απεμπλοκής της χώρας μας από τον πόλεμο.

Σχετικές αναρτήσεις

Την Μεσσήνη θα επισκεφτεί ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies