ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίας

Επέκταση των μονοπατιών σε όλη την Περιφέρεια

Επέκταση των μονοπατιών σε όλη την Περιφέρεια
Ο σχεδιασμός για την επέκταση και σε άλλα βουνά της Περιφέρειας Πελοποννήσου του επιτυχημένου προγράμματος μονοπατιών του Μαινάλου αποτέλεσε το αντικείμενο που συζήτησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στη συνάντησή του -το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 22 Απριλίου, στην Τρίπολη- με τον Γιάννη Λαγό, πρόεδρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) “Μαίναλον”.

Οπως δήλωσε ο περιφερειάρχης, συζητήθηκε η επέκταση του επιτυχημένου προγράμματος μονοπατιών του Μαινάλου και στα άλλα βουνά της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με προτεραιότητα τον Ταΰγετο καθώς στον Πάρνωνα έχει ολοκληρωθεί η σχετική προσπάθεια.

“Θα δημιουργηθούν διαδρομές από το Ξυλόκαστρο και το Κιάτο μέχρι την Πύλο και τη Μεθώνη, μέσα από παλιά μονοπάτια” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας, επαναλαμβάνοντας ότι η αναβίωση των μονοπατιών “συνιστά βασική προϋπόθεση για έναν ποιοτικό τουρισμό”.

Σχετικές αναρτήσεις

Live Παγκόσμια Ημέρα Χορού στην Μεσσήνη

admin2020

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης με τα Θέματα:

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies