Μεσσηνίας

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, ο Υποστράτηγος του Π.Σ. Νι¬κό¬¬λαος Ρουμελιώτης, Συντονιστής Επιχειρή-σεων Πελοποννήσου, Δυτι¬κής Ελλάδος και Νήσων, καθώς και ο Αρχι-πύ¬ραρχος Δημήτριος Γεωρ¬γα¬νάς, Διοικητής της Περιφερειακής Πυρο-σβε¬στικής Διοίκησης Πελο¬πον¬νήσου, συνοδευόμενοι από τον Πύραρχο Αθανάσιο Κατσαφάδο, Διοι¬κη¬τή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσση-νίας.

Οι Αξιωματικοί οι οποίοι έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Μητροπολίτη, ζήτησαν την ευχή του για τα καθήκοντά τους, ενώ τόνι-σαν την ανάγκη συνεργασίας με την τοπική Εκκλησία κατά την διάρκεια της θητείας τους.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη, ευχό-μ嬬¬¬¬¬νος υγεία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, ενώ τους συνεχάρη για την προσφορά τους στον τόπο και την πατρίδα.

Σχετικές αναρτήσεις

Παπαφλέσσεια 2024 | Δημήτρης Πτωχός: «Δίνουμε ώθηση στον κλασικό αθλητισμό, ενισχύοντας και τον αθλητικό τουρισμό»

admin2020

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

admin2020

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΜΥΡΤΟΠΟΤΑΜΙΑΣ-3ης ΕΟ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies