ΑρκαδίαςΚοινωνικάΚορίνθουΜεσσηνίας

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον γ.γ. Εσωτερικών Μ. Σταυριανουδάκη, στην Τρίπολη

Θέματα αυτοδιοικητικού χαρακτήρα απασχόλησαν τη συνάντηση που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα, Πέμπτη 6 Απριλίου, στην Τρίπολη, στην έδρα της Περιφέρειας, με τον γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης έθεσε μεταξύ άλλων στον γ.γ. Εσωτερικών και Οργάνωσης την ανάγκη άμεσης διάθεσης πιστώσεων προκειμένου να στηριχθούν κυρίως τα έργα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Επιπλέον, ο Π. Νίκας επισήμανε τα σοβαρά ζητήματα ως προς την λειτουργία της διοίκησης τονίζοντας πως απαιτούνται νέοι οργανισμοί εσωτερικής λειτουργίας, ενώ αναφέρθηκε στην υποστελέχωση επισημαίνοντας ότι χρειάζεται να επιταχυνθεί ο διορισμός μόνιμων εξειδικευμένων στελεχών στις υπηρεσίες των αυτοδιοικητικών φορέων, τόσο σε περιφερειακό, όσο και σε πρωτοβάθμιο επίπεδο.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ακολουθία των Αχράντων Παθών στην Αριστομένη, Πεταλίδι & Μεσσήνη

admin2020

Η Ακολουθία των Αχράντων Παθών στο Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμάτας

admin2020

Μήνυμα του βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη για το Πάσχα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies