Car & MotoΜεσσηνίας

Έπαθλο Ατομικής Χωμάτινης Χρονομέτρησης – 1ος Γύρος

Με 32 ποιοτικές συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί ο 1ος αγώνας του επάθλου χωμάτινης ατομικής χρονομέτρησης, στην χωμάτινη πίστα της τοπικής κοινότητας Τριόδου του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας. Συγκεκριμένα έχουν δηλώσει συμμετοχή 10 crosskart, με το ένα από αυτά να έχει οδηγό ηλικίας 16 ετών και αγωνίζεται στην κατηγορία junior. Οι μάχες θα είναι συγκλονιστικές και οι θεατές θα απολαύσουν ένα πλούσιο θέαμα.

Στα αυτοκίνητα υπάρχουν 3 οδηγοί στην κατηγορία έως 1400cc, 7 οδηγοί από 1401cc έως 1600cc, 9 οδηγοί στην κατηγορία 1601cc έως 2000cc η οποία αποτελείται από αυτοκίνητα με την κίνηση στους πίσω τροχούς και αναμένεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη των θεατών και 3 οδηγοί στα 2000+ cc.

Την Κυριακή η εκκίνηση θα δοθεί αυστηρά στις 10.00 και αποτελείται από 2 σκέλη των 3 γύρων τις χωμάτινης πίστας μήκους 1900 μέτρων.

Να σημειώσουμε πως θα εκκινήσουν αρχικά τα crosskart και αφού ολοκληρώσουν και τα 2 σκέλη του αγώνα τους, στη συνέχεια θα εκκινήσουν τα αυτοκίνητα.

Σχετικές αναρτήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πολυεπίπεδη περιοδεία στη Μεσσηνία με επίκεντρο τα μεγάλα έργα και το Συνέδριο της ΚΕΔΕ

admin2020

Δημήτρης Πτωχός από το Συνέδριο της ΚΕΔΕ: «Να γίνουμε εμείς η αλλαγή του παραδείγματος»

admin2020

Εγκαίνια της Μονάδας Ηλιακής Ξήρανσης Ιλύος ΕΕΛ Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies