ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Κόρινθος: συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε εν ψυχρώ σκυλάκι

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η δολοφονία μιας αδέσποτης σκυλίτσας που την πυροβόλησαν εξ επαφής στο κεφάλι, στην Καλλιθέα Κορίνθου.

Το περιστατικό έφερε στο φως η ομάδα «Σύλλογος Αγάπης για τα ζώα “Βλάσσης”», σημειώνοντας ότι το θύμα ήταν μόλις 7 μηνών και το τάιζε εθελόντρια της περιοχής.

Όπως αναφέρει η ομάδα, ο θάνατος του ζώου επήλθε ακαριαίως. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο τμήμα όπου ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία.

Photo: Σύλλογος αγάπης για τα ζώα “Βλάσσης”

Παράλληλα ενημερώθηκε και η Κτηνιατρική Υπηρεσία Κορίνθου όπου μετέβη στο σημείο για αυτοψία, αλλά δυστυχώς δεν ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία που προβλέπεται από τη νομοθεσία, για περισυλλογή του νεκρού ζώου και νεκροψία.

Ο Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Σχέσεις Στοργής» και ο «Σύλλογος Αγάπης για Ζώα “Βλάσσης”» τονίζουν: «Καταδικάζουμε τέτοια περιστατικά κακοποίησης και θανάτωσης ζώων, όπως και την ασύδοτη οπλοχρησία που επιτρέπει στον καθένα να ξεσπάει όπου βρει.

Ο δράστης φέρεται να είναι συνταξιούχος αστυνομικός και το όλο θέμα έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Κ.Ε.Π. Συνοικισμού θα παραμείνει κλειστό

admin2020

2o Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου «Κόρινθος, Μητρόπολη και Αποικίες»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies