Μεσσηνίας

«Συνεδρίαση επιτροπής παρακολούθησης έργου ανάπλασης της Δημοτικής Ενότητας Αριστομένους»

Συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου, η επιτροπή παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης για το έργο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ, ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ», αποτελούμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο, την Περιφερειακή Σύμβουλο Κωνσταντίνα Νικολάκου και τον Αντιδήμαρχο Δήμου Μεσσήνης Χαράλαμπο Μακρή.
Το έργο έλαβε χώρα στην Κοινότητα Πουλιτσίου και υλοποιήθηκε ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων της πλατείας χρησιμοποιώντας νέα σύγχρονα υλικά, διατηρώντας ταυτόχρονα τον σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική της περιοχής. Ειδικότερα στα πλαίσια του έργου η πλατεία επιστρώθηκε με χονδρόπλακες ακανόνιστες, υλοποιήθηκαν μικρά τεχνικά έργα ορθής απορροής των ομβρίων και τοποθετήθηκαν νέα φωτιστικά σώματα. Ο σκοπός του έργου είναι η εξασφάλιση της απρόσκοπτης κίνησης των πολιτών, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης κατοίκων και επισκεπτών.
Χρηματοδοτήθηκε από το τεχνικό πρόγραμμα ΚΑΠ της ΠΕ Μεσσηνίας με προϋπολογισμό 48.000,00 €, ενώ το υπόλοιπο ποσό του έργου, ύψους 1.359,83 € βάρυνε το Δήμο Μεσσήνης.
Η επιτροπή παρακολούθησης ενέκρινε το πρακτικό ολοκλήρωσης του φυσικού αντικειμένου της προγραμματικής σύμβασης και εισηγήθηκε την προώθηση του λογαριασμού του αναδόχου.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

admin2020

LIVE: Λαμπρός Εορτασμός και Εθνική Συγκίνηση στην Ανδρούσα Μεσσηνίας για τον Άγιο Αθανάσιο τον Νέο

admin2020

Γιάννης Ανδριανός: Υπεγράφη η κοινή απόφαση για τους δικαιούχους των Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων (ΟΕΦ)

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies