ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίας

«Νέα Συλλαλητήρια για την Τραγωδία στα Τέμπη: Διεκδίκηση Δικαιοσύνης και Διαφάνειας»

Σήμερα το απόγευμα, συλλαλητήρια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας διοργανώνονται με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο συνεχίζει να προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στην κοινωνία. Οι κινητοποιήσεις συνδέονται με αιτήματα για δικαιοσύνη, απόδοση ευθυνών, καθώς και για τη βελτίωση της ασφάλειας στα μέσα μεταφοράς.

Στην Αθήνα, η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 στην Πλατεία Συντάγματος. Στη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχη διαμαρτυρία θα λάβει χώρα στο Άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ κινητοποιήσεις έχουν οργανωθεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις, όπως η Πάτρα, τα Ιωάννινα, η Καλαμάτα και η Κομοτηνή. Αντίστοιχα καλέσματα υπάρχουν και για μικρότερες περιοχές.

Οι διαδηλωτές περιλαμβάνουν μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους, αλλά και απλούς πολίτες, οι οποίοι ενώνονται με κοινό στόχο την αλλαγή και την απαίτηση για διαφάνεια. Παράλληλα, σε πολλές περιοχές προγραμματίζονται πορείες και άλλες δράσεις, οι οποίες εκφράζουν την αποφασιστικότητα της κοινωνίας για ουσιαστικές αλλαγές.

Σχετικές αναρτήσεις

Live Ο Τελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας

admin2020

Συνέντευξη Τύπου Τελικού Κυπέλλου Μεσσηνίας 2025–2026

admin2020

Η Πελοπόννησος στο επίκεντρο της Ευρώπης – Ξεκινά το INFORM EU με πάνω από 350 συμμετέχοντες

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies