Car & MotoΜεσσηνίας

ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.: Αναβολή κοπής πίτας λόγω καιρού, αλλά η προπόνηση… δεν σταμάτησε

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Καλαμάτας (ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.) αναγκάστηκε να αναβάλει την προγραμματισμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ωστόσο, ο καιρός στη συνέχεια βελτιώθηκε, επιτρέποντας σε πολλά μέλη της Λέσχης που βρέθηκαν στην πίστα να αξιοποιήσουν την ημέρα με μια δυναμική προπόνηση.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο MX Park / Αθλητικό Πάρκο Μοτοσυκλέτας – Pista Motocross, στα Γιαννιτσάνικα Καλαμάτας, κοντά στον παλιό σκουπιδότοπο. Παρά την αναβολή της εκδήλωσης, οι αναβάτες δεν έχασαν την ευκαιρία να μπουν στην πίστα και να διατηρήσουν το αγωνιστικό τους ρυθμό.

Οι eidisoules ήταν επίσης εκεί, μεταδίδοντας ζωντανά ένα μέρος της προπόνησης και δίνοντας στο κοινό μια γεύση από τη δράση της ημέρας.

Η νέα ημερομηνία για την κοπή της πίτας θα ανακοινωθεί σύντομα από τη ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.

Σχετικές αναρτήσεις

Πανηγυρικά τελέσθηκε απόψε ο Εσπερινός στη μνήμη του Αγίου Φανούριου στη Μεσσήνη – Οι φανουρόπιτες δεν χωρούσαν στο εκκλησάκι

admin2020

Με λαμπρότητα και βαθιά κατάνυξη τελέσθηκε Εσπερινόςο Άγιος Φανούριος στην Τρίοδο

admin2020

Τροχαίο στο κέντρο της Μεσσήνης – Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies