Αρκαδίας

Αυτοψία Κώστα Μανδρώνη στην παράκαμψη Μεγαλόπολη – Ίσαρι | Ολοκληρώθηκε η Α’ φάση του έργου Χρόνος ανάγνωσης:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή της παράκαμψης στον δρόμο Μεγαλόπολη – Ίσαρι, με την πρώτη φάση του έργου να ολοκληρώνεται άμεσα, όπως διαπίστωσε κατά την αυτοψία του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης.

Πρόκειται για μια αναγκαία παρέμβαση, μετά τις πρόσφατες καθιζήσεις που καταγράφηκαν σε διάφορα σημεία του οδικού άξονα, δημιουργώντας σοβαρά ζητήματα προσβασιμότητας. Με απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου εγκρίθηκε πίστωση ύψους 300.000 ευρώ για την αποκατάσταση του δρόμου, ενώ παράλληλα διαμορφώνεται και η προσωρινή παράκαμψη για την άμεση εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Στην αυτοψία συμμετείχαν επίσης ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Κώστας Μιχόπουλος, καθώς και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ίσαρι, Γιώτα Πολυχρονοπούλου, επιβεβαιώνοντας τη στενή συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

Σχετικές αναρτήσεις

Λιμάνι Πλάκας Λεωνιδίου: «Πουλάνε …προεκλογικά καθρεφτάκια στους πολίτες της Νότιας Κυνουρίας»!

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Η Πελοπόννησος σε κοινή θέα και ανοιχτή στον κόσμο» – Στο επίκεντρο e-ΕΡΓΑ και Peloponnese Trails

admin2020

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αξιοποιεί ψηφιακά τον εδαφολογικό πλούτο – Νέο εργαλείο για παραγωγούς και αγροτική ανάπτυξη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies