ΑθλητισμόςΜεσσηνίας

Φιλικός αγώνας και πανηγυρική απονομή τίτλου για τον Τέλο Άγρα

Ο Τέλος Άγρας έδωσε έναν δυνατό φιλικό αγώνα απέναντι στον Εθνικό Μελιγαλά, στο στάδιο του Μιλτιάδη στον Πύργο Τριφυλίας. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα και αγωνιστικό ρυθμό, σε μια αναμέτρηση που είχε χαρακτήρα γιορτής για τους φιλάθλους.

Με τη λήξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε η απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου στον Τέλο Άγρα, ο οποίος στέφθηκε Πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας για τη φετινή σεζόν. Η στιγμή ήταν ιδιαίτερα πανηγυρική, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να αποθεώνονται από τον κόσμο.

Στην απονομή παρευρέθηκαν:

ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Τάκης Βασιλόπουλος

ο Δήμαρχος ΤριφυλίαςΓεώργιος Λεβεντάκης

οι Αντιπεριφερειάρχες Στάθης Αναστασόπουλος και Ανδρέας Τσουκαλάς

ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε. ΑΟΤΑ, Αναστάσιος Σαρδέλης

Βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς που τίμησαν με την παρουσία τους τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας

Η παρουσία των θεσμικών εκπροσώπων έδωσε ιδιαίτερο κύρος στη βραδιά, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και την επιτυχία του Τέλου Άγρα.

Στη συνέχεια, οι πανηγυρισμοί μεταφέρθηκαν στην κεντρική πλατεία, όπου η ομάδα και οι φίλαθλοι συνέχισαν τη γιορτή με γουρνοπούλα, μουσική και ζεστή ατμόσφαιρα, ολοκληρώνοντας μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στην τοπική κοινωνία.

Σχετικές αναρτήσεις

Σαββατοκύριακο με αδρεναλίνη στην Τριόδο: Drift στο Messini Motorsports Park

admin2020

Δυναμική παρουσία του Αθλητικού Συλλόγου Δίας Καλαμάτας σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις

admin2020

Πρωτάθλημα Στίβου Δημοτικών Σχολείων Δήμου Μεσσήνης – Μια γιορτή άθλησης και συμμετοχής

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies