Κορίνθου

Έλεγχοι στις δύο μεταλλικές γέφυρες του Ισθμού της Κορίνθου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Στο σημείο ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Εργαστηριακοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στις δύο οδικές μεταλλικές γέφυρες της Παλαιάς Εθνικής Οδού, στον Ισθμό της Κορίνθου, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της συστηματικής παρακολούθησης και συντήρησης των οδικών υποδομών.

Στο σημείο βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, ο οποίος παρακολούθησε τη διαδικασία και ενημερώθηκε για τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν.

Οι εργασίες διενεργήθηκαν από εξειδικευμένο, πιστοποιημένο εργαστήριο και περιλάμβαναν ελέγχους για την καταγραφή της κατάστασης των μεταλλικών κατασκευών, με εξέταση στοιχείων όπως πιθανές διαβρώσεις, ρηγματώσεις, εφέδρανα και άλλα δομικά χαρακτηριστικά των γεφυρών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρακολούθηση των τεχνικών έργων του οδικού δικτύου, με στόχο τη διατήρηση της καλής λειτουργικής τους κατάστασης και την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.

Σχετικές αναρτήσεις

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026

admin2020

Νέα μηχανήματα έργου παρέλαβε η Περιφέρεια Πελοποννήσου – Ακολουθούν γκρέιντερ και υδροφόρες

admin2020

6ο MusiKaloy Festival: Από τη Σονάτα και τη Μουσική Δωματίου στην Όπερα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies