Κορίνθου

Αυτοψία στο έργο κατασκευής σύνθετου κόμβου στους Αγίους Θεοδώρους από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας, κ. Αναστάσιος Γκιολής, συνοδευόμενος από στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών, επισκέφθηκε το έργο «Κατασκευή Σύνθετου Κόμβου στην συμβολή των οδών Π.Ε.Ο. και Π.Ν.Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου στους Αγίους Θεοδώρους (Διυλιστήρια MotorOil) και διαμόρφωση Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών από Ι.Κ. Αρχαίας Κορίνθου έως Ι.Κ. Λεχαιού».

Το έργο, με προϋπολογισμό 4.563.000,00 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας» μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης. Η κατασκευή του σύνθετου κόμβου έχει ως στόχο τη βελτίωση της κυκλοφοριακής ροής και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή.

Κατά την επίσκεψή του, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του έργου για την πρόοδο των εργασιών και τόνισε τη σημασία της ορθής και έγκαιρης ολοκλήρωσης του έργου για την τοπική κοινωνία και οικονομία. «Η βελτίωση της οδικής ασφάλειας αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Κορινθίας. Αυτό το έργο είναι κρίσιμο για την καθημερινότητα των πολιτών και την ανάπτυξη της περιοχής», δήλωσε σχετικά.

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΟΤΑΜΟΔΙΑΣΧΙΣΗ ΚΡΑΘΙΔΟΣ- ΑΧΑΪΑ- ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΜΕΣΟΡΡΟΥΓΙΟΥ -ΚΥΡΙΑΚΗ

admin2020

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ‘’ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ΄΄ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

admin2020

Απαγόρευσης Κυκλοφορίας για την Παρασκευή 19.07.2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies