ΑρκαδίαςΜεσσηνίας

Αποκατάσταση ΧΑΔΑ σε Τρίπολη και Ανατολική Μάνη | Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενισχύει το μοντέλο σύγχρονης και ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων Φωτογραφία επαφής

Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα στην κατεύθυνση της πράσινης ανάπτυξης και της περιβαλλοντικής αποκατάστασης αποτελεί η ένταξη της χρηματοδότησης για την αποκατάσταση δύο ανενεργών Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) σε Τρίπολη και Ανατολική Μάνη, συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ.

Η σχετική πράξη με τίτλο «Έργα αποκατάστασης των ΧΑΔΑ στις θέσεις “Πλάτωμα” Δήμου Τρίπολης και “Σπαρτέας” Δήμου Ανατολικής Μάνης» εντάχθηκε στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στον Άξονα Προτεραιότητας «Διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων».

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα εποχή για το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας | Δημήτρης Πτωχός: «Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης, εξωστρέφειας και ευκαιριών για ολόκληρη την Περιφέρειά μας»

admin2020

Ανάγκη άμεσης εθνικής και ευρωπαϊκής παρέμβασης για την προστασία του ελληνικού ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης της FSANZ (Proposal P1067 – Health Star Rating System)

admin2020

Η Πελοπόννησος συστήνεται στο παγκόσμιο κοινό του γκολφ μέσω της Staysure Legends Tour

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies