Μεσσηνίας

Διάσωση Αλλοδαπού στη Θαλάσσια Περιοχή Νότια της Καλαμάτας

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 26-01-2025, το λιμενικό ενημερώθηκε για την ύπαρξη ενός αλλοδαπού σε δυσχερή θέση, κατόπιν βύθισης του ιστιοφόρου (Ι/Φ) σκάφους σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου, στο οποίο επέβαινε, στη θαλάσσια περιοχή 32 ν.μ. νότια της Καλαμάτας.

Ο 60χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Ελβετίας) και μοναδικός επιβαίνων, περισυλλέχθηκε από ένα φορτηγό (Φ/Γ) πλοίο σημαίας Μάλτας, καλά στην υγεία του. Στη συνέχεια, μετεπιβιβάστηκε σε Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Π.Λ.Σ.) Υπηρεσίας μας.

Ο επιβαίνων μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι της Καλαμάτας και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Σχετικές αναρτήσεις

Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Καλαμάτας στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

admin2020

«Ομπρέλα Πρόληψης» από την Περιφέρεια Πελοποννήσου | Δωρεάν δερματολογικός έλεγχος σε Κορινθία και Μεσσηνία

admin2020

Σειρά εγκρίσεων για έργα οδικής αναβάθμισης άνω του 1 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies