Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, γεμάτη χαμόγελα και χαρά, ο Δήμαρχος Οίχαλίας αντάλλαξε θερμές ευχές με τους κατοίκους της πόλης, ενώ η Δημοτική Φιλαρμονική παιάνισε τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο γραφείο της. Η εκδήλωση αυτή γεμίζει την πόλη με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα που φέρνει κοντά τους δημότες και ενισχύει το πνεύμα των εορτών.
Η Δήμαρχος της Οίχαλίας, Γιώτα Γεωργακοπούλου, έστειλε τις ευχές της:
“Ανατέλλει μια νέα χρονιά με ευχές για υγεία, ευτυχία, τύχη και ελπίδα! Η Γέννηση του Θεανθρώπου και ο ερχομός του 2025 ας φωτίσει τις καρδιές μας και ας μας δείξει τον δρόμο της καλοσύνης και της αγάπης.”
Αυτές οι στιγμές γιορτής και συντροφικότητας είναι πραγματικά ανεκτίμητες, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη όλων μας. Εύχομαι να περάσετε κι εσείς υπέροχες γιορτές γεμάτες μουσική, αγάπη και χαρά!