Κορίνθου

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ: Παροχή συμβουλευτικής καθοδήγησης με την εταιρεία PlanAhead

Με τη συμμετοχή δημοτών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα από το δήμο Βέλου Βόχας ημερίδα ενημέρωσης & από κοινού συζήτηση, με θέμα το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης εσόδων του δήμου.

Κατά την  ομιλία του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, κος Χρήστος Αγγελόπουλος  ανακοίνωσε την πρωτοπόρα συνεργασία  με τη εταιρεία συμβούλων PlanAhead Consulting με το δήμο, η οποία θα παρέχει δωρεάν συμβουλές στους δημότες που το επιθυμούν, προκειμένου να δώσουν λύση στα χρέη τους από όπου και αν προέρχονται. Σύντομα θα ανακοινωθούν και δράσεις επιβράβευσης προς τους δημότες που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κος Αγγελόπουλος, διευκρίνισε πως οι οφειλές στην ύδρευση είναι πολύ μεγάλες και τα ποσά πλέον υπέρογκα. 

Με αυτή μας την δράση, ο δήμος δίνει μια μεγάλη ευκαιρία στους δημότες που βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο να προβούν με τις συμβουλές ένας ειδικός βάζοντας σε τακτοποίηση τα χρεών τους.

Προτάθηκε μια φορά την εβδομάδα αρχικά, υπάλληλος της συγκεκριμένης εταιρείας, κατόπιν ραντεβού, να συμβουλεύει τους πολίτες για την τακτοποίηση των οφειλών τους, δια ζώσης.

Ο κος Γεώργιος Τσακίρης Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας PlanAhead, παρουσίασε τα σχέδια και τις πρωτοβουλίες που έχουν ετοιμάσει για τον δήμο, καθώς και τα οφέλη που αναμένεται να προκύψουν από τη συνεργασία αυτή και ήλθε σε διάλογο με τους πολίτες απαντώντας στις απορίες τους, για τη νέα αυτή παροχή.

Βαδίζουμε μπροστά όλοι μαζί για το συμφέρον του Δήμου μας, με καινοτόμες προτάσεις & προς όφελος των δημοτών μας, δίνουμε οριστικές λύσεις στα βαρίδια ετών.

Σχετικές αναρτήσεις

Απαγόρευση καύσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από τις 15 Απριλίου

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Φόρουμ Συνοχής της Ε.Ε. ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

admin2020

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-EXPO 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies