Car & MotoΜεσσηνίας

Σήμερα DRIFT & GP Προπόνηση με Αδρεναλίνη στα Ύψη

Νυχτερινή Προπόνηση DRIFT και GP στην Pistakart Καλαμάτα Την Τετάρτη 30 Ιουλίου, από τις 21:00 έως τις 24:00, η πίστα Pistakart Καλαμάτα μετατρέπεται σε πεδίο δράσης για τους λάτρεις της ταχύτητας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πραγματοποιείται δυναμική προπόνηση αυτοκινήτων DRIFT και GP, προσφέροντας θέαμα και ένταση σε κάθε στροφή.

Προετοιμασία για το μεγάλο νυχτερινό αγώνα της 2ας Αυγούστου Η προπόνηση αποτελεί προάγγελο του συναρπαστικού νυχτερινού αγώνα που διοργανώνεται από την ΑΛΑΚ Καλαμάτας και θα διεξαχθεί στη γνωστή πίστα μας στις 2 Αυγούστου. Οι οδηγοί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, βελτιώνοντας τεχνική και συντονισμό ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

Θέαμα υψηλού επιπέδου, όπως πάντα Όσοι βρεθούν στην Pistakart Καλαμάτα την Τετάρτη, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα θέαμα γεμάτο αδρεναλίνη, εντυπωσιακούς ελιγμούς και μηχανές στο κόκκινο. Το επίπεδο παραμένει εξαιρετικά υψηλό, προσφέροντας μοναδικές στιγμές για το κοινό και τους συμμετέχοντες.

Σχετικές αναρτήσεις

Τα Παιχνίδια της Γειτονιάς θα ζωντανέψουν στο Μαυρομμάτι Παμίσου

admin2020

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΓΙΑ ΣΚ – ΔΩΡΕΑΝ ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ

admin2020

ΕΡΓΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΜΠΑΡΚΑ – ΚΟΥΡΤΑΚΙ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies