Μεσσηνίας

Eγγραφή του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης στην ΟΕΒΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ανακοινώνουμε την εγγραφή του Συλλόγου μας στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσσηνίας (ΟΕΒΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ), μετά από σχετικό αίτημα του Συλλόγου μας το οποίο έγινε αποδεκτό.

Πλέον ο Σύλλογος μας συμμετέχει σε δύο ομοσπονδίες:

1) Ως κύρια είναι η Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΠΟΕΕ).

2) Ως δευτερεύουσα είναι η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσσηνίας (ΟΕΒΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ).

-Λίγα λόγια για την ΟΕΒΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσσηνίας (ΟΕΒΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ) αποτελεί το δευτεροβάθμιο και πλέον αντιπροσωπευτικό όργανο επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων, εργοδοτών, πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών στο νομό Μεσσηνίας και συνιστά ισχυρό, θεσμοθετημένο και αξιόπιστο κοινωνικό εταίρο, με αναγνωρίσιμο ρόλο στην αγορά, στην Περιφερειακή και Εθνική Οικονομία και κοινωνία.

Έδρα της Ομοσπονδίας είναι η Καλαμάτα.

Γενικός της σκοπός είναι η κατοχύρωση, διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών επαγγελματικών, οικονομικών, πολιτιστικών και κοινωνικών συμφερόντων των μελών. Καλύπτει όλο το φάσμα του εμπορίου, ιδίως χονδρικό, λιανικό, εισαγωγικό, εξαγωγικό, διαμετακομιστικό και διεθνές, καθώς και το ηλεκτρονικό εμπόριο, και των επαγγελμάτων και γενικότερα της πολύ μικρής, μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας και τους παρέχει τις σχετικές υπηρεσίες για την ανάπτυξή τους.

Τακτικά Μέλη της Ομοσπονδίας μπορούν να είναι τα σωματεία – πρωτοβάθμιες οργανώσεις – εκπροσώπησης της πολύ μικρής, μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, όπως εμπορικοί σύλλογοι της περιοχής ευθύνης της, που αποτελούνται από εμπόρους, καταστηματάρχες και άλλους επαγγελματίες που έχουν σχέση με το εμπόριο και την πολύ μικρή, μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, κατά τις διατάξεις του ν. 1712/1987, όπως ισχύει.

Η ΟΕΒΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ θα αποτελέσει το βασικό στήριγμα του Σωματείου μας, μέσω πληροφόρησης, υποστήριξης για συμμετοχή μας σε διάφορα Ευρωπαϊκά προγράμματα, βοήθειας για επικοινωνία και επίλυση των προβλημάτων που βασανίζουν τόσο το Σωματείο μας, όσο και τα μέλη μας.

Με την συμμετοχή του Συλλόγου μας στην ΟΕΒΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ προσβλέπουμε στην επέκταση της συνεργασίας μας με όλους τους Επαγγελματικούς Συλλόγους του Νομού μας.

Επιπλέον με μια φωνή, η οποία θα είναι πιο δυνατή όσο μεγαλώνει η ΟΕΒΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, κάτω από την ίδια “στέγη” της ΟΕΒΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ να διεκδικείτε η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν το σύνολο των επαγγελματιών της Μεσσηνίας από:

α) Την Κεντρική Κυβέρνηση,

β) Την Περιφέρεια Πελοποννήσου,

γ) Τους Δήμους του νομού μας,

δ) Τα τριτοβάθμια όργανα στα οποία συμμετέχουμε,

Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης

Σχετικές αναρτήσεις

Τροχαίο ατύχημα στην Καζαρμα

admin2020

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 20_07_24

admin2020

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΑΝΤΙΓΟΝΗ” ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΝΣΑΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ 19-7-24

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies