Μεσσηνίας

Eκδήλωση μνήμης : Από τη γη της Ιωνίας, στη γη της Μεσσήνης

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και ο Δήμος Μεσσήνης διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης με τίτλο Από τη γη της Ιωνίας, στη γη της Μεσσήνης, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 19.00, στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η έκδοση της βιβλιοθήκης με τίτλο«Δημοτολόγιο Μικρασιατών Προσφύγων Μεσσήνης 2022».Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οΝικόλαος Ρούτσης, τ. Ληξίαρχος Μεσσήνης, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης, ο Μάριος Αθανασόπουλος, Μέλος ΕΔΙΠ του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ηΦωτεινή Κοτσογλανίδη, Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Μεσσηνίας «Η ΙΩΝΙΑ».
Στην εκδήλωση συμμετέχει και ο χορευτικός σύλλογος Ἐν χορῷ Μεσσηνίας με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Από μια θάλασσα φωτιά σώθηκε το τραγούδι» και η Ένωση Μικρασιατών Μεσσηνίας «Η ΙΩΝΙΑ».
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Μεσσήνης,Γεώργιος Αθανασόπουλος, η Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου Βιβλιοθηκών, ΤόνιαΑράχωβα, και η Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, Πιπίνα Π. Κουμάντου .
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μάγδα Σουλιώτη,Διευθύντρια της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας.

Σχετικές αναρτήσεις

Στην τελική φάση των τευχών δημοπράτησης το Μιναγιώτικο φράγμα

admin2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Τ. ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗ

admin2020

Βαγγέλης Ξυγκώρος νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies