ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίας

Ευχές, απολογισμός και στόχοι για το 2025 στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, υποδέχθηκε το νέο έτος με παρουσία σε εκδηλώσεις που τιμούν την παράδοση, ενισχύουν τη συνεργασία και αναδεικνύουν το όραμα για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Με λαμπρότητα και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε την 1η Ιανουαρίου 2025 ο Όρθρος, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και η Δοξολογία για το νέο έτος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Τρίπολης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Επιφανίου. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρέστη στην τελετή, ανταλλάσσοντας στη συνέχεια θερμές ευχές με τον Σεβασμιώτατο στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ακολούθως, ο Περιφερειάρχης παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Τρίπολης, όπου υπογράμμισε τη σταθερή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και των Δήμων της Πελοποννήσου, τονίζοντας την ανάγκη κοινής προσπάθειας για την ανάπτυξη της περιοχής.

Η ημέρα κορυφώθηκε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αρκαδίας, Κώστα Μανδρώνη, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Θάνου Μιχελόγγονα, του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, υπηρεσιακών παραγόντων, εκπροσώπων τοπικών φορέων, σωμάτων ασφαλείας και συνεργατών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Περιφερειάρχης έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του 2024, αναφερόμενος στις σημαντικές αποφάσεις και τα έργα που υλοποιήθηκαν, ενώ έθεσε και τις προτεραιότητες για το 2025 όπως η συνέχιση των έργων υποδομής, η ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας, η τουριστική ανάπτυξη και η διαρκής στήριξη των πολιτών.

«Με σχέδιο, συνεργασία και πίστη στις δυνάμεις μας, συνεχίζουμε να χτίζουμε μια ισχυρή και βιώσιμη Πελοπόννησο. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευημερία και πρόοδο!» ανέφερε χαρακτηριστικά, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και δέσμευσης για το μέλλον.

Σχετικές αναρτήσεις

Η ανάδειξη της Βόρειας Κυνουρίας μέσω αθλητικών γεγονότων στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Γιώργο Καμπύλη

admin2020

Σύσκεψη για την ΟΧΕ Ταϋγέτου υπό τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό

admin2020

Χρηματοδότηση έργων για τη βελτίωση και συντήρηση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies