Κορίνθου

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας Βέλου – Βόχας με τη συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τους Δήμους, συνεχίζει να επενδύει σε δομές κοινωνικής πολιτικής και στήριξης των πολιτών, κάνοντας πράξη τη λειτουργία Κέντρου Κοινότητας σε κάθε Δήμο. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Βέλου – Βόχας, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την κοινωνική μέριμνα και την υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων.

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, Μαρία Οικονομάκου, και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν παρουσία του Δημάρχου Θανάση Μανάβη, αντιδημάρχων και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, σηματοδοτώντας μια ακόμη πρωτοβουλία που ενισχύει το κοινωνικό αποτύπωμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με σταθερό προσανατολισμό στην κοινωνική συνοχή, την ισότητα και την πρόσβαση όλων στις υπηρεσίες πρόνοιας, η Περιφερειακή Αρχή της Πελοποννήσου υλοποιεί ένα δίκτυο Κέντρων Κοινότητας που προσφέρουν ενημέρωση, καθοδήγηση και στήριξη σε πολίτες και οικογένειες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής.

Σχετικές αναρτήσεις

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2026

admin2020

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΕΠ ΤΟΥ ΓΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Περισσότερες ευκαιρίες για κάθε παιδί, μεγαλύτερη στήριξη για κάθε οικογένεια» – Voucher 4,1 εκατ. ευρώ για βρεφονηπιακούς σταθμούς και ΚΔΑΠ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies