Car & MotoΚορίνθου

EKO ACROPOLIS RALLY 2026 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Γιώργος Γκιώνης, κατέθεσε σήμερα, σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Δημήτρη Πτωχό, στον Υπουργό Αθλητισμού, κ. Γιάννη Βρούτση, τον επίσημο φάκελο υποψηφιότητας του Δήμου για τη φιλοξενία του EKO Acropolis Rally 2026.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, κ.κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, Αθανάσιος Παπαθανασίου, Μιχάλης Κανάκης, Αθανάσιος Μουζάκης και Σπύρος Ράτης, οι Υπουργοί και Βουλευτές Ν. Κορινθίας κ.κ. Χρίστος Δήμας και Νίκος Ταγαράς, η βουλευτής κ. Μαριλένα Σούκουλη, ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Νίκος Σταυρέλης, και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Λουζιώτης. Η παρουσία τους επισφράγισε τη συνοχή και τη δέσμευση όλων των θεσμικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας για την επιτυχία της διοργάνωσης. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, από την “Motorsport Greece” ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Τάκης Πουρναράκης και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Αριστοτέλης Βαβουγυιός.

Βασικά πλεονεκτήματα και δυναμικά στοιχεία της υποψηφιότητας:
✅ Σύγχρονες υποδομές και λειτουργικοί χώροι για το Rally HQ και το Service Park, πλήρως εναρμονισμένοι με τις υψηλές προδιαγραφές FIA/WRC.
✅ Σύγχρονες ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές υψηλού επιπέδου, που ενισχύουν την εμπειρία των συμμετεχόντων, των επισκεπτών και των θεατών και συμβάλουν στη μεγιστοποίηση του οικονομικού αποτυπώματος για τη χώρα μας.
✅ Διαδρομές με ιστορική σημασία και υψηλό αγωνιστικό ενδιαφέρον, που συνδυάζουν θεαματικότητα και ασφάλεια, αγαπητές σε οδηγούς και θεατές.
✅ Πρωτοποριακές περιβαλλοντικές πρακτικές, με πλήρη εφαρμογή βιώσιμων μεθόδων και χρήση πράσινης ενέργειας για τις ανάγκες του Service Park.
✅ Εμπειρία, γνώση και τεχνογνωσία από συνεχείς επιτυχημένες διοργανώσεις, που εξασφαλίζουν την άρτια οργάνωση και υψηλή ποιότητα της υποψηφιότητας.
✅ Στενή συνεργασία και δέσμευση όλων των φορέων και της τοπικής κοινωνίας, που εξασφαλίζουν την πλήρη ετοιμότητα για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σε στενή συνεργασία με τους δήμους του Νομού Κορινθίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αναμένει με αισιοδοξία την τελική απόφαση, έχοντας όλα τα εχέγγυα για μια άρτια διοργάνωση. Η εμπειρία, η γνώση και η δέσμευση των φορέων και της τοπικής κοινωνίας διασφαλίζουν ότι η περιοχή μας είναι έτοιμη να υποδεχθεί ξανά το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Σχετικές αναρτήσεις

Διημερίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Πολυδιάστατη Φτώχεια και τον Κοινωνικό Αποκλεισμό

admin2020

2,5 εκατ. ευρώ για αποκαταστάσεις σε Κορινθία και Μεσσηνία – Σημαντική χρηματοδότηση προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος | Στο Χιονοβούνι ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την επέκταση του θεσμού «Απάτητο Βουνό» από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies