Μεσσηνίας

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο είχαν στο Δημαρχείο χθες Δευτέρα 19 Μαΐου τα μέλη της Ένωσης Προέδρων Κοινοτήτων Μεσσηνίας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν ζητήματα που αφορούν τον α΄ βαθμό αυτοδιοίκησης.
Στη συνάντηση που διεξήχθη σε θετικό κλίμα, έγινε ανταλλαγή απόψεων και δόθηκε έμφαση στον ρόλο των κοινοτήτων οι οποίες λόγω της άμεσης επαφής τους με τις τοπικές κοινωνίες γνωρίζουν τα προβλήματά τους και μπορούν να τα μεταφέρουν άμεσα στις δημοτικές αρχές και με καλή και εποικοδομητική συνεργασία να αντιμετωπιστούν. Επίσης συζητήθηκαν θεσμικά ζητήματα καθώς και ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Προέδρων Κοινοτήτων Μεσσηνίας Γρηγόρης Κωστόπουλος, ο αναπληρωτής προέδρου και αντιπρόεδρος Μεσσήνης Γιάννης Θεοδωρόπουλος, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Τσιλίκας, ο έφορος επικοινωνίας Γιάννης Καλύβας, ο αντιπρόεδρος Τριφυλίας Κανέλλος Κανελλόπουλος, ο ταμίας και αντιπρόεδρος Οιχαλίας Περικλής Σταυρόπουλος και το μέλος της Ένωσης Γιάννης Λεντούδης.

Σχετικές αναρτήσεις

Μίλτος Χρυσομάλλης: Παράταση ολοκλήρωσης των προγραμμάτων «Εξοικονομώ» έως τις 17 Ιουλίου.

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: Εντάχθηκε η ανάπλαση του χώρου πρασίνου 17 στρεμμάτων στην περιοχή «Κορδία» της Καλαμάτας

admin2020

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης παρουσιάζει τις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη από την Εφηβική Ομάδα Θεατροπαιχνιδιών

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies