Μεσσηνίας

Επιχείρηση ανεφοδιασμού πυροσβεστικών ελικοπτέρων Erickson και Bell στα Πετράλωνα Μεσσηνίας

Σημαντική επιχείρηση ανεφοδιασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Πετράλωνα Μεσσηνίας, όπου πυροσβεστικά ελικόπτερα τύπου Erickson και Bell προσέγγισαν ειδικά διαμορφωμένη δεξαμενή για να γεμίσουν με νερό. Τα ελικόπτερα εκτέλεσαν διαδοχικές πτήσεις, ανεφοδιάζοντας τις δεξαμενές τους με ακρίβεια και ταχύτητα, προκειμένου να συνεχίσουν τις ρίψεις σε ενεργά μέτωπα πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή.

Η δεξαμενή είχε εγκατασταθεί σε στρατηγικό σημείο, ώστε να διευκολύνει την επιχείρηση των εναέριων μέσων και να μειώσει τον χρόνο μεταξύ των ρίψεων. Οι κάτοικοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την κινητοποίηση, ενώ οι αρμόδιες αρχές τόνισαν τη σημασία της συνεργασίας και του συντονισμού για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Σχετικές αναρτήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πολυεπίπεδη περιοδεία στη Μεσσηνία με επίκεντρο τα μεγάλα έργα και το Συνέδριο της ΚΕΔΕ

admin2020

Δημήτρης Πτωχός από το Συνέδριο της ΚΕΔΕ: «Να γίνουμε εμείς η αλλαγή του παραδείγματος»

admin2020

Εγκαίνια της Μονάδας Ηλιακής Ξήρανσης Ιλύος ΕΕΛ Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies