Μεσσηνίας

«Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας»

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο, πραγματοποίησαν σήμερα, Τρίτη 28 Ιανουαρίου, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας Πύραρχος Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, συνοδευόμενος από το Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, Αντιπύραρχο Παναγιώτη Παπανικολάου.
Συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τονίζοντας την διαχρονική συνεργασία της Περιφέρειας με την Πυροσβεστική υπηρεσία, ιδίως σε θέματα πρόληψης και καταπολέμησης πυρκαγιών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η Περιφέρεια αποτελεί αρωγός στις προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αγώνα της για την κατάσβεση των πυρκαγιών και την εξασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος.

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28-5-2026 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00

admin2020

«Εξέλιξη έργου στην 1η επαρχιακή οδό»

admin2020

«Αυτοψία στα πλαίσια εκπόνησης αντιπλημμυρικών μελετών»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies