ΑρκαδίαςΑχαΐαςΚορίνθουΜεσσηνίας

Export Credit Greece: Στις Ενημερωτικές Εκδηλώσεις του ΣΕΒΕ και των Τοπικών Επιμελητηρίων στην Πελοπόννησο συμμετέχει η Export Credit Greece

ecg_SEVE

Παρασκευή, 3.11.2023 – Η Export Credit Greece θα συμμετάσχει σε μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο ΣΕΒΕ-Σύνδεσμος Εξαγωγέων σε συνεργασία με τα τοπικά Επιμελητήρια σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο, ενημερωτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πόλεις της Πελοποννήσου:

🗓️ 6/11 | 17:30 – 19:00 📍Σκάλα Λακωνίας με το Επιμελητήριο Λακωνίας (Πνευματικό Κέντρο Σκάλας)

🗓️ 7/11 | 18:30 – 20:00📍Καλαμάτα με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας (Πλ. 23ης Μαρτίου)

🗓️ 8/11 | 18:30 – 20:00📍Τρίπολη με το Επιμελητήριο Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21)

🗓️ 9/11 | 17:30 – 19:00📍Πάτρα με το Επιμελητήριο Αχαΐας (Αίθουσα Εκδηλώσεων, 2ος όροφος, Αγ. Ανδρέα 89-91)

Αναλυτικές πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι να ενημερώσουν τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό για τις εξαγωγικές επιδόσεις της εκάστοτε Περιφερειακής Ενότητας και να παρουσιάσουν τις τελευταίες λύσεις ασφάλισης πιστώσεων και ιχνηλασιμότητας τροφίμων.

Τα στελέχη της Export Credit Greece θα παρουσιάσουν το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Export Credit Greece για Ασφαλείς Εξαγωγές και θα προτείνουν στους εξαγωγείς λύσεις και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής τους.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει διοργάνωση ημερίδων σε Έδεσσα, Καβάλα και Αλεξανδρούπολη.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για το κοινό.

Export Credit Greece

H Ελληνική Εταιρεία Εξαγωγικών Πιστώσεων Α. Ε.– Export Credit Greece S.A. αποτελεί τον κρατικό Οργανισμό Eξαγωγικών Πιστώσεων και εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών. Αποστολή της είναι η στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων που πραγματοποιούν διεθνείς συναλλαγές ή επενδύσεις, παρέχοντας στον Έλληνα εξαγωγέα: ασφάλιση πιστώσεων, εγγυήσεις, χρηματοδότηση. Στόχος της ECG είναι να υποστηρίξει τη δραστηριότητα των Ελλήνων εξαγωγών πέρα από τα ελληνικά σύνορα, ώστε να επιχειρούν με ασφάλεια και σταθερότητα. Παρέχει ασφάλιση για πολιτικούς, οικονομικούς και εμπορικούς κινδύνους, καθώς και για κάθε άλλο συναφή κίνδυνο, οι οποίοι συνδέονται με την εξαγωγική και επενδυτική δραστηριότητα και την εν γένει διεθνή δραστηριότητα των ελληνικών επιχειρήσεων. Προσφέρει χρηματοοικονομικά εργαλεία για την ανάπτυξη των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των ελληνικών επιχειρήσεων ενισχύοντας παράλληλα τη διεθνοποίηση της ελληνικής οικονομίας. Παρέχει επίσης, εξαγωγικές πιστώσεις, ασφαλιστικές καλύψεις και εγγυήσεις σε ξένες εταιρείες που συμμετέχουν σε έργα στρατηγικής σημασίας για την ελληνική οικονομία. Η Export Credit Greece φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως καταλύτης προκειμένου να αξιοποιηθούν πλήρως οι δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Π.Ε. Κορινθίας, με θέμα: «Ετοιμότητα αντιμετώπισης κινδύνων από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού ενόψει της χειμερινής περιόδου 2023-2024».

admin2020

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ TOY ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ ΣΤΟ BLENDED SKILLS COMPETITION ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ TEF : TOURISM EDUCATION OF THE FUTURE

admin2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ | ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies