Μεσσηνίας

Φωτιά ξέσπασε στο Μαυρομμάτι Πάμισου

Η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Μαυρομμάτι Πάμισου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση και αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις με επίγεια και εναέρια μέσα. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και συντονισμένη, με 12 πυροσβέστες και 5 οχήματα να επιχειρούν στο σημείο, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή των δύο αεροσκαφών τύπου PZL.

Η επιχείρηση τέθηκε υπό τον συντονισμό του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, Αντιπύραρχου Παναγιώτη Παπανικολάου, και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, Αστυνόμου Α’ Γιώργου Χαραλαμπάκη, ο οποίος με την ομάδα του ρύθμισε την κυκλοφορία στην 7η επαρχιακή οδό. Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, αποτρέποντας την εξάπλωσή της και πιθανές ζημιές σε μεγαλύτερη έκταση.

Οι αρχές παραμένουν σε επιφυλακή για ενδεχόμενες αναζωπυρώσεις, καθώς οι καιρικές συνθήκες παραμένουν ευμετάβλητες. Αν θέλεις, μπορώ να σε κρατώ ενήμερο για την εξέλιξη ή να σου δείξω χάρτη με τις ενεργές πυρκαγιές στην Ελλάδα..

Σχετικές αναρτήσεις

Υπογράφεται η σύμβαση για τα έργα αντιμετώπισης διάβρωσης στην ακτογραμμή Πεταλιδίου – Προϋπολογισμός 5,45 εκατ. ευρώ

admin2020

Eκδήλωση μνήμης διοργανώνει ο Δήμος Πύλου – Νέστορος για τον αγνοούμενο ήρωα Δεκανέα (Π/Ζ) Ιωάννη Ξυδιά, ο οποίος αγνοείται από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974

admin2020

Η Ομοσπονδία Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Μεσσηνίας συμμετέχει στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ – Όλοι στον Λευκό Πύργο με τα τρακτέρ μας!

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies