Μεσσηνίας

Για επιδοτούμενες δράσεις Μελισσοκομίας έτους 2025

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Μεσσηνίας ενημερώνει τους μελισσοκόμους της περιοχής μας ότι έχει ξεκινήσει για το έτος 2025 η υποβολή των αιτήσεων για συμμετοχή στις παρακάτω δράσεις:
1. «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων», (Φ.Ε.Κ.: 3277/Β/17-05-2023), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
2. «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας», (Φ.Ε.Κ.: 3273/Β/17-05-2023) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει
3. «Αναλύσεις μελιού και λοιπών προϊόντων κυψέλης», (Φ.Ε.Κ.: 4540/Β/17-07-2023 & 6857/Β/13-12-2024), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
4. «Προώθηση μελιού και λοιπών προϊόντων κυψέλης», (Φ.Ε.Κ.: 4556/Β/17-07-2023 & 6857/Β/13-12-2024 ) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
Οι αιτήσεις συμμετοχής για τις ανωτέρω Δράσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην εφαρμογή του ΥΠΑΑΤ «Ψηφιακές Υπηρεσίες για Μελισσοκόμους, μέσω gov.gr στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/georgia-kai-ktenotrophia/ktenotrophia/psephiakes-uperesies-gia-melissokomous »
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι:
για τις δράσεις 1 & 2 μέχρι 30-05-2025 (ημέρα Παρασκευή)
και για τις δράσεις 3, 4 μέχρι 30-06-2025 (ημέρα Δευτέρα).
Οι δυνητικοί δικαιούχοι οι οποίοι δεν δύνανται να πραγματοποιήσουν την ψηφιακή υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στις ανωτέρω Δράσεις και την ανάρτηση των απαραίτητων δικαιολογητικών – παραστατικών, μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Κέντρα Μελισσοκομίας, τα οποία λειτουργούν ως κέντρα εξυπηρέτησης των μελισσοκόμων και ως φορείς υποβοήθησης υποβολής των αιτήσεων στην ειδική ψηφιακή εφαρμογή παρέχοντας κάθε απαραίτητη πληροφορία και βοήθεια στους ενδιαφερόμενους.
Οι ενδιαφερόμενοι για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση και πληροφορία μπορούν να απευθύνονται και στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, Λακωνικής 87 Καλαμάτα- τηλέφωνο 2721366510.

Σχετικές αναρτήσεις

Μίλτος Χρυσομάλλης: Παράταση ολοκλήρωσης των προγραμμάτων «Εξοικονομώ» έως τις 17 Ιουλίου.

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: Εντάχθηκε η ανάπλαση του χώρου πρασίνου 17 στρεμμάτων στην περιοχή «Κορδία» της Καλαμάτας

admin2020

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης παρουσιάζει τις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη από την Εφηβική Ομάδα Θεατροπαιχνιδιών

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies