Car & MotoΚορίνθου

Η 1η Ανάβαση Τρικάλων Κορινθίας ζωντάνεψε την Πελοπόννησο – Ένας αγώνας που τον ζήσαμε από την πρώτη στιγμή

Η 1η Ανάβαση Τρικάλων Κορινθίας δεν ήταν απλώς ένας ακόμη αγώνας του Κυπέλλου Αναβάσεων. Ήταν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που την παρακολουθήσαμε ζωντανά από τα δοκιμαστικά μέχρι και τις απονομές, μεταφέροντας τον παλμό της διαδρομής σε κάθε θεατή που συνδέθηκε μαζί μας.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, τα βουνά της Κορινθίας αντηχούσαν από τις εκκωφαντικές επιταχύνσεις των 38 συμμετεχόντων. Η διαδρομή των 3,1 χιλιομέτρων αποδείχθηκε απαιτητική, γρήγορη και τεχνική, με τους οδηγούς να ψάχνουν τα όριά τους ήδη από τα πρώτα περάσματα.

Μάχες σε κάθε κατηγορία – Πρωταγωνιστές που ξεχώρισαν
Η ζωντανή μετάδοση από Eidisoules ανέδειξε την ένταση και το πάθος των οδηγών, με κάθε κατηγορία να προσφέρει το δικό της θέαμα:

Μια διοργάνωση που κέρδισε τις εντυπώσεις
Η εικόνα από το σημείο τερματισμού, οι αντιδράσεις των οδηγών, οι στιγμές χαράς στις απονομές — όλα αυτά συνέθεσαν μια διοργάνωση που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Η Ανάβαση Τρικάλων Κορινθίας έδειξε ότι μπορεί να γίνει θεσμός, με άψογη οργάνωση, ασφάλεια και συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σχετικές αναρτήσεις

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2026

admin2020

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΕΠ ΤΟΥ ΓΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

admin2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εκρηκτικό Drift & GP στην Πίστα Καρτ San Nicola

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies