ΑθλητισμόςΜεσσηνίας

Η Καλαμάτα ’80 με το τρόπαιο της πρωταθλήτριας στον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός υποδέχθηκε τους πρωταθλητές της Καλαμάτας ’80 στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, μετά την πανάξια άνοδό τους στη Volley League. Παρόντες ήταν παίκτες, προπονητικό τιμ και μέλη της διοίκησης του συλλόγου, κρατώντας στα χέρια τους το τρόπαιο της ανόδου.

Ο Δημήτρης Πτωχός συνεχάρη από κοντά τους αθλητές και τους ανθρώπους της ομάδας για την επιτυχία τους, χαρακτηρίζοντάς την «μια κορυφαία στιγμή για το πελοποννησιακό βόλεϊ και για τον αθλητισμό της περιοχής μας συνολικά». Τόνισε πως τέτοιες διακρίσεις δεν αποτελούν μόνο αθλητικό κατόρθωμα, αλλά και πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες και ανταλλαγή αναμνηστικών, με τον Περιφερειάρχη να εύχεται στην ομάδα καλή πορεία στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

Σχετικές αναρτήσεις

Πρόεδροι Κοινοτήτων: Ζητούν “δική τους ΚΕΔΕ”

admin2020

«Σύσκεψη για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940»

admin2020

Η Πελοπόννησος στον ευρωπαϊκό διάλογο | Δημήτρης Πτωχός από Βρυξέλλες: «Ισχυρές Περιφέρειες με περισσότερες ευκαιρίες για τους ανθρώπους τους»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies