Μεσσηνίας

Η Παναγία Τριχερούσα Φοινικούντας στην Πεύκη Αττικής

Την Ιερά και Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Τριχερούσας, πολιούχου Φοινικούντας Μεσσηνίας, θα υποδεχθεί ο ενοριακός Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης Αττικής, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 6 μ.μ. έμπροσθεν του Ιερού Ναού.
Θα ακολουθήσει η τέλεση πανηγυρικού αρχιερατικού Εσπερινού.
Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει για προσκύνημα στον ως άνω Ιερό Ναό μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024, όπου στις 8,30 π.μ. θα τελεσθεί Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, μετά το πέρας της οποίας, η Είκονα θα αναχωρήσει για το μόνιμο θρόνο της στη Φοινικούντα.

Σχετικές αναρτήσεις

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

admin2020

Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρήσεων | Περιφερειακή Δομή Μεγαλόπολης Δήμος Οιχαλίας

admin2020

Για μια Ασφαλή και Φιλόξενη Κυπαρισσία

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies