Μεσσηνίας

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει στη Γιορτή Σύκου στον Πολύλοφο σε μια βραδιά γεύσεων και μουσικής

Φέτος συμπληρώνονται εικοσιένα χρόνια από την καθιέρωση της Γιορτής Σύκου στον Πολύλοφο, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 9 μ.μ. Η εκδήλωση, που διοργανώνεται από τον Μορφωτικό Σύλλογο Πολυλόφου σε συνεργασία με τη ΣΥΚΙΚΗ, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Μεσσήνης, τον Δήμο Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη γεύσεις, μουσική και διασκέδαση.

Θα ερμηνεύσει νησιώτικα τραγούδια ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ο Θεόφιλος δημοτικά παραδοσιακά τραγούδια, και η Ράνια Λίβα με την Αναστασία Βογιατζή θα παρουσιάσουν λαϊκές μελωδίες. Ο μπουφές θα είναι γεμάτος με γλυκά που έχουν ως βάση το σύκο, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να απολαύσουν τοπικές λιχουδιές.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, καθιστώντας την εκδήλωση προσιτή σε όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την ξεχωριστή γιορτή.

Σχετικές αναρτήσεις

Η εμποροπανήγυρη Μελιγαλά γεμίζει ζωή και χρώμα

admin2020

«Δεξιοτεχνία στην Καλαμάτα: Η ένταση ανεβαίνει»

admin2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ 2027 ANCIENT MESSENE – ENCOUNTERS 2027

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies