Διεθνή

KINA: Συγκεντρώθηκαν για να αποχαιρετήσουν τους ήρωες γιατρούς που ήρθαν από κάθε γωνιά της χώρας και τους έσωσαν

Για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες καραντίνας, τόσοι νέοι, γέροι και παιδιά κατέβηκαν όλοι μαζί στους δρόμους του Γου-Χάν.
Ο λόγος;
Να ευχαριστήσουν και να αποχαιρετήσουν τους ήρωες γιατρούς που ήρθαν από κάθε γωνιά της χώρας για να τους βοηθήσουν.

Η όλη τελετή χαρακτηρίστηκε από τη έκδηλη ευγνωμοσύνη και τα έντονα συναισθήματα αλληλεγγύης τόσο των κατοίκων της Γουχάν, όσο και των ηρωικών γιατρών για μεγάλο χρονικό διάστημα έδωσαν σκληρή μάχη κατά του φονικού ιού.

Η πανδημία που ενέσκηψε το τελευταίο χρονικό διάστημα σχεδόν σε κάθε άκρη του κόσμου, έχει καταδείξει την τεράστια σημασία της ύπαρξης υγειονομικών Συστημάτων με πλήρη στελέχωση και υποδομή ώστε, στα πλαίσια της ουσιαστικά παγκοσμιοποιημένης, κοινωνίας να μπορούν να αντεπεξέρχονται σε προκλήσεις που μπορεί να παρουσιαστούν από το πουθενά.

Η κινεζική εμπειρία, βασισμένη στο Πεδίο αυτό στον κεντρικό σχεδιασμό του Κράτους, αποδεικνύει για μία ακόμα την σημασία που όλες οι κοινωνίες πρέπει η θα έπρεπε να δώσουν για την φροντίδα της υγείας των κατοίκων κάθε χώρας.

Αυτή λοιπόν η τελετή, όπως και οι υπόλοιπες τελετές που μάλλον θα ακολουθήσουν για τους γιατρούς που δίνουν αληθινή μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τους ασθενείς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, θα πρέπει να μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων μας έτσι ώστε όταν παρουσιαστεί ξανά ανάγκη, να μην τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα.

Η Κραυγή Χαράς που οι κάτοικοι της Γουχαν έβγαλαν στο τέλος της τελετής “Μπράβο Κίνα!! Μπράβο Γουχάν!!” , μας ακολουθεί όλους με αισιοδοξία…

Σχετικές αναρτήσεις

Τεστ DNA ανιχνεύει 18 καρκίνους σε πρώιμο στάδιο

tiresias tiresias

Βόρεια Κορέα: Έτοιμη να δεχτεί τους πρώτους τουρίστες από το 2020

tiresias tiresias

Αρνείται τις κατηγορίες για γενοκτονία το Ισραήλ παρά τα αναμφισβήτητα στοιχεία

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies