ΑθλητισμόςΜεσσηνίας

Με επιτυχία η συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου «Δίας Καλαμάτας» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό

Ο Αθλητικός Σύλλογος Δίας Καλαμάτας συμμετείχε με 35 αθλητές την Κυριακή 5 Απριλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό που διοργάνωσε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας, στην Αθήνα.

Το πρωτάθλημα «Make Your History» συγκέντρωσε περισσότερους από 2.000 αθλητές από όλη τη χώρα, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της χρονιάς. Οι αθλητές του Συλλόγου συμμετείχαν με ενθουσιασμό και αγωνιστικότητα, κατακτώντας όλοι τα μετάλλια της διοργάνωσης και επιστρέφοντας με πολύτιμες εμπειρίες και υψηλές προσδοκίες για το μέλλον.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις των αθλητών δήλωσε η προπονήτρια του Συλλόγου, Βασιλική Γραμματικοπούλου, η οποία συνεχάρη όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους, τονίζοντας πως οι αθλητές του Δία Καλαμάτας «θα μας εκπλήξουν μόνο ευχάριστα στο μέλλον».

Η συμμετοχή στη διοργάνωση αποτέλεσε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για τον Σύλλογο, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή ανοδική πορεία του και την αφοσίωση των αθλητών και των προπονητών του.

Σχετικές αναρτήσεις

Oριστικός ανάδοχος για τη λειτουργική αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας ύψους 1,73 εκατ. ευρώ από την Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Το νέο κεφάλαιο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις γράφεται στην Πελοπόννησο»

admin2020

Οριστικός ανάδοχος για την προμήθεια υδατοδεξαμενών πυροπροστασίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies