Μεσσηνίας

Μεσσηνη: Μελέτη Διατροφής και Υγείας του Ηλικιωμένου Πληθυσμού της Πελοποννήσου

Ο Δήμος Μεσσήνης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Τμήμα Επιστήμης της Διατροφής και Διαιτολογίας, προσκαλεί κατοίκους της Πελοποννήσου να συμμετάσχουν στη Μελέτη Διατροφής και Υγείας του Ηλικιωμένου Πληθυσμού της Πελοποννήσου, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 21 Μαρτίου από τις 9 π.μ. έως τις 13:00 στο Κ.Α.Π.Η. Μεσσήνης. Οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 60 ετών και να διαβιούν στην Πελοπόννησο κατά τα τελευταία 5 έτη τουλάχιστον.
Η μελέτη εκπονείται από ομάδα του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Με την ομάδα θα συζητήσει ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά σχετικά με τη διατροφή του, την υγεία του και τον τρόπο ζωής του. Επιπλέον, θα γίνουν μετρήσεις της σωματικής κατάστασης (βάρος, ύψος, περιφέρειες, σύσταση σώματος, δύναμη χειρός). Σε όλους/όλες θα δοθούν δωρεάν συμβουλές διατροφής. Θα τηρηθεί αυστηρά το ιατρικό απόρρητο και σεβασμός στα προσωπικά δεδομένα.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μαζί τους εξετάσεις αίματος του τελευταίου τριμήνου ή όποιος δεν έχει και επιθυμεί, μπορεί να κάνει δωρεάν εξετάσεις στο νοσοκομείο Καλαμάτας, κατόπιν συνεννόησης.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Σοφία Παναγιωτέα, τηλ: 2722360150

Σχετικές αναρτήσεις

Υπογράφεται η σύμβαση για τα έργα αντιμετώπισης διάβρωσης στην ακτογραμμή Πεταλιδίου – Προϋπολογισμός 5,45 εκατ. ευρώ

admin2020

Eκδήλωση μνήμης διοργανώνει ο Δήμος Πύλου – Νέστορος για τον αγνοούμενο ήρωα Δεκανέα (Π/Ζ) Ιωάννη Ξυδιά, ο οποίος αγνοείται από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974

admin2020

Η Ομοσπονδία Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Μεσσηνίας συμμετέχει στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ – Όλοι στον Λευκό Πύργο με τα τρακτέρ μας!

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies