ΜεσσηνίαςΠολιτική

Μίλτος Χρυσομάλλης: Η προσπάθεια μας ευοδώνεται! Η Κυπαρισσία στα άγονα κατηγορίας Α’

.
«Η συστηματική και επίμονη προσπάθειά μας ευοδώνεται! Μετά την επαναφορά της Καλαμάτας στην κατηγορία άγονη Α’, την ένταξη του Αγίου Νικολάου και των Γαργαλιάνων στα άγονα κατηγορίας Β’, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής παρουσία μου, ότι προχωρά σε τροποποίηση της σχετικής Απόφασης και μεταφέρει και την Κυπαρισσία στα άγονα κατηγορίας Α’ από την κατηγορία Β’, που ήταν ενταγμένη ήδη από το 1987. Πλέον, το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας θα διαθέτει κάθε δυνατό κίνητρο, οικονομικό και μοριοδοτικό για να προσελκύσει ιατρούς κρίσιμων ειδικοτήτων και να στελεχωθεί καλύτερα.
Δεν μπορώ παρά να τον ευχαριστήσω ξανά από καρδιάς! Αντελήφθη πλήρως την ανάγκη μεταφοράς της Κυπαρισσίας στα άγονα κατηγορίας Α’, όπως του την εξέθεσα και διέβλεψε την αδήριτη ανάγκη του Νοσοκομείου της Κυπαρισσίας για ιατρικό προσωπικό, καθώς καλύπτει κρίσιμες και ζωτικές ανάγκες των κατοίκων της Δυτικής Μεσσηνίας, έχοντας παράλληλα εμβέλεια και πέρα από αυτή.
Συνεχίζουμε τη συστηματική προσπάθειά μας για την Μεσσηνία!».

Σχετικές αναρτήσεις

«Έγκλημα εναντίον των ελαιοπαραγωγών ο διπλασιασμός των εξαγωγών ελαιολάδου χωρίς δασμούς από την Τυνησία στις Χώρες της Ε.Ε.».

admin2020

Εκδήλωση Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης | Δημήτρης Πτωχός: «Σταθερή στήριξη της Περιφέρειας στην τοπική επιχειρηματικότητα»

admin2020

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies