Ο λόγος για το Σείριο Καίσαρη ο οποίος παρουσιάστηκε ζωντανά από το εργαστήριο του στην Μεσσήνη και στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” στον Alpha
Ο Σείριος Καίσαρης μίλησε για τον διαγωνισμό αρτοποιίας στα πλαίσια της ARTOZYMA στην Θεσσαλονίκη που έλαβε μέρος και διαγωνίστηκε, είπε ότι την πρώτη χρόνια βγήκε τρίτος και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αλλά τις επόμενες δυο συμμετοχές του το βγήκε πρώτος κατέκτησε το χρυσό, στο παλμαρε του έχει ένα χάλκινο και δυο χρυσά
Εξήγησε ότι είναι τρίτης γενιάς αρτοποιός και παράλληλα παρουσίασε την νέα τάση στο ψωμί με κουρκουμά , μαύρο άνθρακα, μπατζάρι , τσάι, το καριδοψωμο κ.α. που έχουν παρά πολλά και Θρεπτικά Συστατικά, αλλά και Αντιφλεγμονώδες για την Ενίσχυση Ανοσοποιητικού , Αντιτοξικά Οφέλη και είναι καθημερινός σας σύμμαχος για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Θρεπτικά θα βοηθούν το ανοσοποιητικό, είναι όσα έχουν φανεί σε μελέτες να δρουν ευεργετικά, όταν προσλαμβάνονται επαρκείς ποσότητες καθημερινά. Τέτοια θρεπτικά συστατικά, είναι οι βιταμίνες C, D, ο ψευδάργυρος, τα προβιοτικά. Όλα τα παραπάνω συστατικά, αλλά και θρεπτικά συστατικά που έμμεσα μπορεί να εμπλέκονται θετικά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ώστε να θωρακίσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα σε μια επόμενη ίωση όμως, γιατί θα σας απογοητεύσω λέγοντας ότι η ενδυνάμωσή του δεν είναι υπόθεση μιας και δύο εβδομάδων
Η Eidisoules ήταν εκεί και έχουν και πλανά από την παρουσίαση και προβολή της Νέας Τάσης στο ψωμί
Δείτε τη Νέα Τάση στο Ψωμί