ΑθλητισμόςΜεσσηνίας

Ο «5ος Δρόμος Βουφράδος» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Δ.Κ. Χατζή Μεσσήνης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χατζή «Η Αναγέννηση», σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσσήνης και τον Σύλλογο Αθλουμένων Μεσσήνης (ΣΑΜ), πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες δρόμου/δυναμικού βάδην 20 km, 5 km και 1.500 m, στο πλαίσιο του «5ου Δρόμου Βουφράδος».

Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο 13 Ιουνίου 2026, σε ημιορεινές διαδρομές γύρω από την περιοχή της Δ.Κ. Χατζή, αναδεικνύοντας το φυσικό τοπίο και τους ξεχασμένους οικισμούς της ευρύτερης περιοχής.

Πρόγραμμα και συμμετοχή
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 17:30 από την κεντρική πλατεία Χατζή, όπου βρισκόταν και ο τερματισμός. Η γραμματεία λειτούργησε από τις 15:00, εξυπηρετώντας αθλητές και κοινό. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν στις 20:30, με τους τερματισμούς και τις απονομές να πραγματοποιούνται σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Στόχος της διοργάνωσης
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν:

η ανάδειξη των φυσικών διαδρομών της περιοχής

η προβολή των παλιών οικισμών της Δ.Κ. Χατζή

η ενίσχυση της συμμετοχής σε φυσική δραστηριότητα

η προώθηση ενός τρόπου ζωής που βελτιώνει την υγεία και την ποιότητα ζωής

Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική, με αθλητές και αθλούμενους όλων των ηλικιών να δίνουν το παρών.

Σχετικές αναρτήσεις

Bouka Bouka Mare: Η παραλία της Μπούκας χτυπάει… κόκκινο κάθε μέρα του καλοκαιριού

admin2020

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός και η λιτάνευση της εικόνας του Προφήτη Ηλία στο Μελιγαλά

admin2020

Καλοκαιρινό Αντάμωμα Απανταχού Μεσσηνίων στην Καλαμάτα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies