Μεσσηνίας

ΟΕΒΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών – Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.) Μεσσηνίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, έγινε ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον των επιχειρήσεων και της επιχειρηματικότητας γενικότερα στον Δήμο Μεσσήνης. Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα μέλη τους. Η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού και εργατικού δυναμικού γενικότερα, είναι ένα ζήτημα, όπως σημείωσαν που δυσχεραίνει την παροχή υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση του κοινού.
Οι εκπρόσωποι της ΟΕΒΕΣ επισήμαναν ακόμα ότι προσπαθούν να στηρίξουν τους μικρούς, μικρομεσαίους και αυτοαπασχολούμενους επιχειρηματίες, που αποτελούν το 99% των επιχειρήσεων του τόπου και ζήτησαν τη συμβολή της Δημοτικής Αρχής.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης τόνισε πως η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας βασίζεται στις υγιείς τοπικές επιχειρήσεις. Γι’ αυτό η Δημοτική Αρχή επιδιώκει την υλοποίηση έργων και δράσεων που τονώνουν την τοπική οικονομία και προσφέρουν ευημερία σε όλους τους κλάδους της κοινωνίας. Δήλωσε ότι υπάρχει κοινός στόχος με την Ομοσπονδία και η άριστη συνεργασία θα συνεχιστεί για το καλό όλων.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν: ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας Γεώργιος Καπερώνης, ο γενικός γραμματέας Ιωάννης Κουφός, ο α΄ αντιπρόεδρος Δημήτριος Αντωνόπουλος και τα μέλη: Δημήτριος Γαλανάκης,
Θεόδωρος Καλογερόπουλος, Βασίλειος Λιάππας και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης Γιώργος Πετρόπουλος.

Σχετικές αναρτήσεις

Φωτιά ξέσπασε στο Κορυφασιο

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies