Μεσσηνίας

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μετά από 20 μέρες στα μπλόκα το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας συνεδρίασε και αποφάσισε την αποχώρηση από τα μπλόκα στον νομό και την συνέχεια του αγώνα με άλλες μορφές πάλης. Στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή 14/2/2025 η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων με κλιμάκιο συναρμοδίων υπουργών, η κυβέρνηση δεν δέχτηκε να ικανοποιήσει τα κύρια αιτήματα των αγροτών που βρισκόμαστε στα μπλόκα. Οι δεσμεύσεις του υπουργείου για το πετρέλαιο που προήρθαν από την πίεση των μπλόκων μας, δείχνουν ότι χρειάζεται συνεχής αγώνας, μαζικές κινητοποιήσεις για να έχουμε κατακτήσεις, ποτέ ο αγώνας μας δεν ήταν μια και έξω. Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά, περήφανοι για τον αγώνα μας, ο οποίος συνεχίζεται.

Δίνουμε συνέχεια με την συμμετοχή μας στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνουν σωματεία και ομοσπονδίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, την παρασκευή 28 Φλεβάρη 2025, ημέρα που κλείνουν δυο χρονιά από την ημέρα που έγινε το έγκλημα στα Τέμπη, στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Γνωρίζουμε από την πείρα μας ότι ο κοινός βηματισμός, η αλληλεγγύη, οι συντονισμένοι αγώνες με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους μπορούν να δώσουν δυναμική και να φέρουν αποτελέσματα. Απευθύνουμε μαζικό κάλεσμα συμμετοχής με τα αγροτικά μας μηχανήματα!!!

Σχετικές αναρτήσεις

Σημαντικές εγκρίσεις έργων υποδομής και προστασίας στην Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου

admin2020

Εθιμοτυπικη επισκεψη του Υφυπουργύ Προστασίας του Πολίτη στο Δήμαρχο Μεσσήνης

admin2020

Εκδηλώσεις εορτασμού της 204ης επετείου της εξέγερσης των ΝΤΡΕΔΩΝ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies