ΕΛΛΑΔΑΜεσσηνίας

Π.Ε. Γεωγραφίας: Θέση εργασίας στον ΕΛ.Γ.Ο. Δήμητρα

Το πτυχίο Γεωγραφίας συμπεριλαμβάνεται ρητά στους αποδεκτούς τίτλους σπουδών, για σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, που προκήρυξε ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός – Δήμητρα για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου “Agro-Rice -Tools: Novel digital tools for weed mapping and sustainable views of herbicides in rice”

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Γεωργικής Μηχανικής/Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, με την από 05/06/2024 και με Α.Π. 1913/28335 πρόσκληση του, καλεί πτυχιούχους ΠΕ Γεωπονίας ή ΠΕ Γεωλογίας ή ΠΕ Γεωγραφίας ή ΠΕ Μηχανικού Περιβάλλοντος ή ΠΕ Πληροφορικής σχολής της ημεδαπής ή ισότιμο ή αναγνωρισμένο τίτλο ιδρύματος της αλλοδαπής να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου.

Το Agro-Rice-Tools: Novel digital tools for weed mapping and sustainable views of herbicides in rice, με ακρωνύμιο ARTs και κωδικό Έργου 16845, χρηματοδοτείται από το ΕΛΙΔΕΚ, στο πλαίσιο της Υποδράσης 2, της Προκήρυξης Χρηματοδότηση της Βασικής Έρευνας (Οριζόντια υποστήριξη όλων των Επιστημών), (Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0).

Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει τη λήψη εικόνων για τη δημιουργία μοντέλων αναγνώρισης ζιζανίων, την επισήμανση εικόνων ζιζανίων με χρήση κατάλληλου λογισμικού, την ανάπτυξη μοντέλων αυτοματοποιημένης αναγνώρισης ζιζανίων για χρήση από drone, την βιβλιογραφική έρευνα για τον προσδιορισμό των προβλημάτων που εμποδίζουν την πρακτική εφαρμογή συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης για την αναγνώριση ζιζανίων και λοιπών παθογόνων, την ανάπτυξη πιλοτικών μοντέλων αναγνώρισης ζιζανίων με χρήση εικόνων RGB, την ανάπτυξη πιλοτικών μοντέλων αναγνώρισης λοιπών παθογόνων με χρήση εικόνων RGB, την παρουσίαση και διάχυση των αποτελεσμάτων και τη συμβολή και υποστήριξη στη συγγραφή των τεχνικών εκθέσεων και των παραδοτέων που σχετίζονται με τα παραπάνω αντικείμενα.

Απαιτούμενα προσόντα είναι ο τίτλος σπουδών καθώς και η άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας,ενώ επιθυμητή είναι η εμπειρία σε θέματα ζιζανιολογίας, εδαφολογίας ή γεωργικής μηχανικής, η γνώση χρήσης συστημάτων γεωγραφικών πληροφοριών (GIS), το πιστοποιητικό επάρκειας χειριστή drone επιπέδων Α1/Α3 και οι επιστημονικές εργασίες στο αντικείμενο των νέων τεχνολογιών στη γεωργία δημοσιευμένες σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά ή διεθνή συνέδρια ή εθνικά συνέδρια. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και ώρα 14:00.

Ως Ένωση Γεωγράφων Ελλάδας, ευχαριστούμε θερμά τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό Δήμητρα, για την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση που αποδίδει στους πτυχιούχους Γεωγράφους, καθώς και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου και Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέα Καρασαρίνη για την πολύτιμη συνεισφορά του, στην διάδοση της Γεωγραφίας.

Σχετικές αναρτήσεις

admin2020

Live Street Food Festival Πολυλόφου

admin2020

«Απόφαση Περιφερειακής Επιτροπής για το αρδευτικό δίκτυο Τρικόρφου»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies