ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίας

Παρουσίαση του DMMO Visit Peloponnese παρουσία της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στην Τρίπολη

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά στην παρουσίαση του Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού (DMMO) Visit Peloponnese, μια πρωτοβουλία που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον σχεδιασμό, τη διαχείριση και την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026 και ώρα 12:30, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη (Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου).

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ θα παρουσιαστεί το όραμα, η στρατηγική και ο τρόπος λειτουργίας του νέου Οργανισμού, ο οποίος φιλοδοξεί να αποτελέσει το βασικό εργαλείο συντονισμού και προώθησης της Πελοποννήσου ως σύγχρονου, εξωστρεφούς και βιώσιμου προορισμού.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θάνος Μιχελόγγονας, καθώς και εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του Visit Peloponnese.

Σχετικές αναρτήσεις

Από την Πύλο στην κορυφή του κόσμου: Ο Στάθης Οικονομίδης κάνει περήφανο τον τόπο μας!

admin2020

Ενημέρωση των ελαιοκαλλιεργητών για την έναρξη του Προγράμματος Δακοκτονίας, έτους 2026

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Μετατρέπουμε τη μετάβαση σε ευκαιρία ανάπτυξης»-Ένταξη έργων 63,8 εκατ. ευρώ για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση στην Πελοπόννησο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies