Λακωνίας

Περιφέρεια Πελοποννήσου | Ολοκλήρωση των μελετών της παράκαμψης Σκάλας-Βλαχιώτη

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δρομολογεί την οριστική επίλυση ενός χρόνιου αιτήματος των κατοίκων της Λακωνίας που είναι η παράκαμψη Σκάλας-Βλαχιώτη. Η αναγκαιότητα αυτού του έργου έχει γίνει αισθητή εδώ και χρόνια, καθώς θα βελτιώσει την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής στην περιοχή.

Με παρέμβαση της Περιφέρειας, αξιοποιείται η δυνατότητα για την ολοκλήρωση τόσο της τεχνικής μελέτης όσο και της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Η Περιφέρεια έχει θέσει ως στόχο την εξασφάλιση των απαιτούμενων εγκρίσεων εντός του 2024, με απώτερο σκοπό τη δημοπράτηση του έργου μέσα στο 2025.

Αυτό το έργο αποτελεί ένα ζωτικό βήμα προς την ενίσχυση των υποδομών της περιοχής και την οικονομική της ανάπτυξη και έρχεται να προστεθεί στα όσα προχωρούν ή σχεδιάζονται, όπως η κατασκευή της νέας γέφυρας του ποταμού Ευρώτα και η βελτίωση της Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου.

Σχετικές αναρτήσεις

Σε τροχιά υλοποίησης το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης | Δημήτρης Πτωχός: «Νέος πόλος παγκόσμιου ιστορικού ενδιαφέροντος»

admin2020

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποστηρίζει τις εκδηλώσεις που θα γίνουν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλαδά για τα 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο

admin2020

Σειρά συναντήσεων του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με Δημάρχους για έργα ΟΧΕ και ΒΑΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies