ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίας

Σειρά συναντήσεων του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με Δημάρχους για έργα ΟΧΕ και ΒΑΑ

Συνεχίζονται οι τελικές επαφές και οι συναντήσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, με τους Δημάρχους της Περιφέρειας μας για τον οριστικό σχεδιασμό έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) και ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη).

Την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις εργασίας με τον Δήμαρχο Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Ορφανό, τον Δήμαρχο Επιδαύρου, Τάσο Χρόνη, και τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλο.

Στις συναντήσεις αυτές, συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα και προτεραιότητες για την υλοποίηση των έργων ΟΧΕ και ΒΑΑ, με στόχο την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της χωρικής συνοχής στην Πελοπόννησο. Ο Περιφερειάρχης και οι Δήμαρχοι επικεντρώθηκαν στη συνεργασία και τον συντονισμό για την αποτελεσματική υλοποίηση των προγραμμάτων, λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές ανάγκες αλλά με στόχο το ενιαίο αποτέλεσμα.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αργολίδας, Γιάννης Μαντζούνης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας, Γιώργος Σπίνος, ο Προϊστάμενος ΕΥΔ, Αντώνης Ψαράκης, Αντιδήμαρχοι και Στελέχη Τεχνικών Υπηρεσιών.

Σχετικές αναρτήσεις

Σύσκεψη κορυφής στη Μεσσηνία – Ο Δημήτρης Πτωχός παρουσίασε τον νέο χάρτη έργων και χρηματοδοτήσεων

admin2020

H Ευρωβουλευτής Ελεονώρα Μελέτη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

admin2020

Συνέντευξη Τύπου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού στη Μεσσηνία

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies